Skip to content Skip to footer

Vanaf

80808080
image-7
weg 6716

'Uw uitvaart tot in de puntjes verzorgd'

Gedurende de afgelopen 15 jaar is onze uitvaartonderneming een betrouwbare steun geweest voor degenen die op zoek zijn naar ondersteuning en troost in moeilijke momenten van afscheid nemen van dierbaren.

24/7 beschikbaar

Waarom kiezen mensen voor ons?

Persoonlijke benadering

Familie
bedrijf

Alles onder
één dak

Oog voor
detail

ONS TEAM

Bertus Wolf

Directie

Berna Poelarends

Uitvaartleider

Berjan Edelijn

Chauffeur/ Verzorger

Jan Mulder

Chauffeur/ Verzorger

Laura Wolf

Chauffeur/ Verzorger

Mees Verboom

Chauffeur/ Verzorger

Jenny Martena

Chauffeur/ Verzorger

U als familie staat bij ons centraal

Alle diensten op 1 plek

Met onze eigen rouwauto's, afscheidshuis, koeling, kisten en mogelijkheid om kaarten te drukken, bieden wij een persoonlijk en volledig verzorgd afscheid.

Bekend in de regio

In de regio Ommen hebben wij een goede reputatie opgebouwd en zijn wij vertrouwd met de lokale gemeenschap.

0 +
uitvaarten geregeld

U kunt vertrouwen op onze ervaring en zorgzaamheid tijdens moeilijke tijden.

Beoordelingen

Meest gestelde vragen

Bij het overlijden van een dierbare belt u eerst de huisarts, ongeacht het tijdstip. De huisarts zal zo snel mogelijk langskomen om het overlijden officieel vast te stellen en een verklaring van overlijden af te geven. Nadat u de naaste familie heeft ingelicht, kunt u contact opnemen met ons om de verdere stappen te bespreken en de uitvaart te regelen.

Ja, u mag de overledene zelf, of samen met ons, wassen en aankleden. Samen met een aantal andere handelingen heet dit de laatste verzorging. U kunt er ook bij aanwezig zijn en alleen maar toekijken. Het zelf verzorgen van de overledene kan steun bieden in het rouwverwerkingsproces.

In de meeste gevallen kan de overledene thuis worden opgebaard. Een thuisopbaring geeft u de mogelijkheid om op uw eigen manier en in uw eigen tempo afscheid te nemen van de overledene. Wij leveren een koeling en eventueel andere materialen om de kamer sfeervol aan te kleden. Dagelijks komen wij langs om te kijken of alles goed gaat. Condoleances kunnen zowel thuis als in het uitvaartcentrum in ontvangst worden genomen.

Nee. We hebben daar geen eigen vestiging, maar we hebben een betrouwbare partner die al meer dan 20 jaar diensten levert. Kijk voor meer informatie op uitvaartverzorgingpiethunse.nl.

Kom gerust langs

De koffie staat altijd klaar.

Onze familie beantwoordt graag al uw vragen en biedt persoonlijke ondersteuning. Graag even bellen voor een afspraak.

Wij hechten waarde aan uw privacy

We gebruiken cookies om uw ervaring te verbeteren, gepersonaliseerde advertenties of inhoud weer te geven en ons verkeer te analyseren. Door op "Alles accepteren" te klikken, stemt u in met ons gebruik van cookies.

Wensenboekje

Vul uw gegevens in en ontvang gratis uw Uitvaartwensen boekje.

×